08 maart 2019

Bijeenkomst Longpunt Gorinchem over alternatieve voeding

Het Longfonds houdt in samenwerking met Rivas Zorggroep een bijeenkomst van Longpunt op dinsdag 19 maart. Het thema is: Hoe gezond is alternatieve voeding? Longpunt is dé ontmoetingsplek voor longpatiënten, hun naasten en zorgverleners. Thema?s die van belang zijn voor longpatiënten worden tijdens Longpunt behandeld. Deelname is gratis. De bijeenkomst vindt plaats in Bannehof aan de Voermanstraat 169 in Gorinchem.

Hoe gezond is alternatieve voeding?

Tijdens de bijeenkomst spreekt mevrouw Naomi de Jong, diëtist bij Rivas, over het thema ?Hoe gezond is alternatieve voeding??. Haar expertise is alternatieve eetpatronen. Tijdens de presentatie vertelt ze over gezonde voeding. Daarnaast bespreekt ze actuele onderwerpen als vegetarisch, vegan, glutenvrij en lactosevrije eetpatronen.

Tijd en locatie
Deelname aan de bijeenkomst van Longpunt is gratis en aanmelden is niet nodig. Bezoekers wordt verzocht geen geurtjes te gebruiken tijdens de bijeenkomsten, omdat die benauwdheidsaanvallen kunnen veroorzaken bij een deel van de longpatiënten. De bijeenkomst vindt plaats van 14.30 tot 16.30 uur in Bannehof aan de Voermanstraat 169 in Gorinchem. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Meer informatie
Meer informatie over Longpunt is te verkrijgen via Gorinchem@longpunt.longfonds.nl.