17 februari 2020

Informatiebijeenkomst Bevallen in het Beatrixziekenhuis

Moeder en kind zijn in goede handen in het Beatrixziekenhuis

De afdeling Verloskunde van het Beatrixziekenhuis verzorgt maandagavond 2 maart een informatiebijeenkomst over bevallen in het Beatrixziekenhuis. Tijdens de avond krijgen zwangere vrouwen en hun partners een goed beeld van wat bevallen in het Beatrixziekenhuis inhoudt en maken zij kennis met verpleegkundigen en verloskundigen. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Informatie en rondleiding
De informatiebijeenkomst geeft een goed beeld van wat bevallen in het Beatrixziekenhuis inhoudt. De avond is zowel bedoeld voor vrouwen die van plan zijn om in het ziekenhuis te bevallen, als voor vrouwen die graag thuis willen bevallen. Er wordt namelijk ook informatie gegeven over wat er gebeurt als je tijdens een thuisbevalling onverhoopt naar het ziekenhuis moet.
Deskundigen geven tijdens de bijeenkomst informatie over wat er bij een bevalling in het ziekenhuis komt kijken en algemene informatie om goed voorbereid te zijn op de bevalling, er zijn diverse informatiestands en tijdens een rondleiding over de afdeling Verloskunde en Gynaecologie krijgen bezoekers een goed beeld van de afdeling. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan Banneweg 61 in Gorinchem. De ingang van Het Gasthuis bevindt zich tegenover de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis. Aanmelden kan tot en met 24 februari via zwangerenvoorlichting@rivas.nl, met vermelding van de uitgerekende datum. Voor meer informatie en aanmelden: zwangerenvoorlichting@rivas.nl.