06 oktober 2021

Team Rivas brengt 14.916 euro over finish Roparun

Onze kanjers van Team Rivas behaalden afgelopen weekend gezamenlijk de finish van de Roparun. Daarbij trotseerden zij het natte herfstweer en brachten zij een fantastisch bedrag van €14.916,- mee. Een prestatie van formaat waar we natuurlijk supertrots op zijn!

De Roparun is een estafetteloop waarbij mensen in teamverband zo’n 300 kilometer (!) afleggen om geld op te halen voor mensen met kanker. Met het geld worden projecten ondersteund die het leven van patiënten met kanker in de laatste levensfase mooier of aangenamer maken en die helpen om mooie herinneringen te maken.

Teamcaptain Inge Bertels, vertelt namens het team hoe het weekend is verlopen. ‘Hoewel ieder jaar anders is, blijft de Roparun erg bijzonder. De saamhorigheid die er is in het team en hoe we dit toch met z’n allen weer hebben gedaan, vind ik echt iets heel moois. Het was ook een emotioneel weekend, omdat de meesten van ons wel iemand kennen die kanker heeft of die aan de ziekte is overleden. Met onze naasten in gedachten deden we als team mee aan de Roparun.

De Roparun van dit jaar was gezellig maar anders. Dit kwam doordat het langs de route door corona veel stiller was dan in voorgaande jaren, waarbij we konden rekenen op de aanmoediging van het publiek. Dat maakte de finish, die we samen hebben gehaald, anders maar niet minder emotioneel bij het weerzien van onze dierbaren. Eenmaal binnengekomen maakte de organisatie van Roparun er natuurlijk wel een feestje van. Ook dat hebben we samen gevierd!’