Missie en visie

Rivas regelt de zorg die de cliënt wenst, direct en goed en helpt de cliënt gezond te blijven. De zorg wordt ook voortdurend verbeterd: veilig, mensgericht, altijd beschikbaar, dichtbij en professioneel.

Missie

De missie van het Beatrixziekenhuis luidt:
Voor de behandeling van uw ziekte levert het Beatrixziekenhuis maximale inspanning om uw ongemak te minimaliseren. Dit wordt gedaan op kwalitatief hoogwaardig niveau, snel, betrokken en dichtbij in goede afstemming met u, uw familie en uw huisarts of verloskundige.

Visie

De visie, de richting van het dagelijks handelen om inhoud te geven aan de bovenstaande missie, is:

U kunt in vertrouwen terecht bij het Beatrixziekenhuis voor de preventie en behandeling van uw ziekte. In het ziekenhuis kunt u terecht voor basiszorg in de breedste zin van het woord. Dat wordt gedaan conform de landelijk geldende kwaliteitscriteria. In het Beatrixziekenhuis kunt u rekenen op uitstekende zorg; kleinschalig, betrokken en dichtbij. Het is de poort voor al uw aandoeningen en waar nodig wordt gericht samengewerkt met andere ziekenhuizen. Dit om voor u de meest veilige en kwalitatief beste zorg te garanderen. Korte lijnen en een persoonlijke benadering naar u, uw familie en uw huisarts of verloskundige zijn belangrijk. Op uw verzoek wordt na uw verblijf in het ziekenhuis aanvullende zorg aansluitend georganiseerd. Dat is mogelijk omdat het Beatrixziekenhuis onderdeel is van Rivas Zorggroep: één organisatie voor zorg, diagnostiek, behandeling en welzijn, met of zonder verblijf.