Badarne, O

Kaakchirurg

‘Ik ben geboren in Nazareth en ben in 2003 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Heidelberg. Vervolgens ben ik in 2012 afgestudeerd als arts aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en rondde ik in 2016 de opleiding tot specialist voor mond-, kaak- en aangezichtschirurgie af. De mondziekten-, kaak- en aangezichtschirurgie is de verbindende brug tussen tandheelkunde en geneeskunde. Een van de belangrijkste taken van de kaakchirurg is om deze brug toegankelijk te houden. De combinatie van tandheelkundige kennis als tandarts en geneeskundige kennis als arts maakt het werkterrein van de kaakchirurg divers en boeiend.

Veel patiënten zien op tegen een afspraak bij de kaakchirurg. Het vertrouwen van de patiënt winnen en de angst voor de behandeling wegnemen, is een cruciaal doel van het hele team. Als we een compliment krijgen van een patiënt over de zorg, geeft ons dat veel voldoening en plezier in ons dagelijks werk. We zijn er trots op dat veel patiënten van het Beatrixziekenhuis tevreden zijn over de zorg. Vakkundige kennis en patiëntvriendelijkheid zijn de belangrijkste voorwaarden voor goede zorg.

De kracht van de afdeling kaakchirurgie in het Beatrixziekenhuis ligt, naar mijn mening, in het bestaan van een harmonisch team van kaakchirurgen, doktersassistenten en administratieve medewerkers. Iedereen is gefocust op het bieden van kwalitatieve zorg. Verder hecht ik veel waarde aan een nauwe, efficiënte en prettige samenwerking met de collega’s uit de eerste lijn.’

Aandachtsgebieden:

  • Implantologie pre-prothetische chirurgie
  • Aangezichtstraumatologie
  • Orthognatische chirurgie
  • Orbitabodemreconstructie