Evers, J.

Uroloog

Evers, J.

'Ik ben geboren in Nijmegen en op mijn zevende ben ik verhuisd naar Aalten, waar ik tot mijn zeventiende heb gewoond. De afgelopen tien jaar woonde ik in Utrecht. Mijn opleiding Geneeskunde heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, mijn opleiding tot uroloog aan het UMCU in Utrecht. Mijn laatste jaar van mijn opleiding heb ik een differentiatiestage (endo-urologie) gedaan in het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein, waar ik ook het laatste half jaar als chef du clinique heb gewerkt.

Urologie is een prachtig vak. Je werkt zowel beschouwend als snijdend en je  doet zowel diagnostiek als de behandeling en de follow-up, dus je bent van begin tot einde bij het zorgproces van een patiënt betrokken. Dit intensieve patiëntencontact en de combinatie van snijdend en beschouwend werken, spreken me erg aan.

Het Beatrixziekenhuis staat bekend als een zeer prettig, patiëntgericht, overzichtelijk, modern ziekenhuis. Hier kan ik de urologie in volle breedte en op kwalitatief hoog niveau uitoefenen. Ik kijk er erg naar uit om te mogen beginnen.'

 Mevrouw Evers heeft als speciale aandachtsgebieden:
> Endo-urologie
> Functionele urologie