Logopedisten

De logopediste van Rivas hebben verschillende specialisaties. Ook zijn ze allemaal opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Christa Meijerink
(06) – 82 131 777 / c.meijerink@rivas.nl

Christa behandelt volwassenen met slik-, spraak- en taalproblemen. Christa is aangesloten bij MS Zorg Nederland en staat in het Afasieregister.

Emmie Gaasenbeek-Duijzer
(0183) 64 57 05 / e.gaasenbeek@rivas.nl

Emmie heeft ruime ervaring in het onderzoeken en behandelen van slikproblemen. Daarnaast houdt ze zich bezig met onderzoeken en behandelen van communicatieproblemen en staat ingeschreven in het Afasieregister.

Irene van Langh
(06) 20 94 98 64 / i.van.langh@rivas.nl

Irene behandelt en begeleidt patiënten met aandoeningen op het gebied van slikken, spraak, taal, stem en gehoor. Ze is gespecialiseerd in logopedie bij de ziekte van Parkinson en is aangesloten bij ParkinsonNet. Ook is Irene ingeschreven in het register Larynxmanipulatie.

Lotti Dijkhuis
0183-644838/ 0345-672339 / l.dijkhuis@rivas.nl

Lotti Dijkhuis is logopedist bij Rivas en is werkzaam in het Beatrixziekenhuis en verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem. Ze behandelt en begeleidt patiënten met een aandoening op het gebied van slikken, spraak, taal, stem en gehoor.

Patricia Mulder-van Toorn
(0345) 67 23 39 / p.mulder@rivas.nl

Patricia onderzoekt en behandelt volwassenen met neurologische communicatiestoornissen, slik- en stemstoornissen. Ze is gespecialiseerd in logopedie bij de ziekte van Parkinson en is aangesloten bij ParkinsonNet en staat ingeschreven in het Afasieregister.

Rosanne van Oost-van de Griend
(06) 21 56 89 26 / r.van.oost@rivas.nl

Rosanne behandelt en begeleidt patiënten met aandoeningen op het gebied van slikken, spraak, taal, stem en gehoor. Ze is gespecialiseerd in logopedie bij de ziekte van Parkinson en is aangesloten bij ParkinsonNet.

Tina de Bree-Stigter
(0183) 64 46 48 / t.de.bree@rivas.nl

Tina behandelt en begeleidt patiënten met aandoeningen op het gebied van slikken, spraak, taal, stem en gehoor. Ze is gespecialiseerd in logopedie bij de ziekte van Parkinson en is aangesloten bij ParkinsonNet en staat ingeschreven in het Afasieregister.

Esther van Heeswijk
06 -12031806 / e.van.heeswijk@rivas.nl

Esther behandelt neurologische taal- spraak- en slikstoornissen. Ze is aangesloten bij Parkinsonnet en ingeschreven in het Afasieregister van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Naast logopedist is zij klinisch linguïst / spraak- taalpatholoog.