Etentje voor vrijwilligers De Alblashof

10 december 2018

Vrijwilligers van verpleeghuis De Alblashof in Alblasserdam zijn vrijdag 7 december getrakteerd op een heerlijk etentje. Dit om hen te bedanken voor hun inzet. Op deze dag zijn ook acht jubilarissen extra in het zonnetje gezet. Zij ontvingen bloemen en een cadeaubon.

Onmisbaar
‘Vrijwilligers zijn belangrijk en hebben voor onze bewoners een onmisbare toegevoegde waarde’, zegt Janet Voorberg, vrijwilligerscoördinator in De Alblashof. In totaal genoten 50 vrijwilligers van deze avond. ‘De vrijwilligers kunnen met hun inzet het verschil maken voor de bewoners. Dat doen zij bijvoorbeeld door kleine activiteiten met de bewoners te ondernemen. Je ziet dat de bewoners hiervan genieten.’

Extra in het zonnetje
Deze avond zijn ook acht vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Janet: ‘Vier van deze vrijwilligers zijn al 12,5 jaar of langer vrijwilliger in De Alblashof en dat waarderen we enorm.’ Van de andere vier vrijwilligers is afscheid genomen. ‘Zij zijn ruim 20 jaar werkzaam geweest in De Alblashof en hebben onder andere wekelijks het ontbijt verzorgd voor bewoners en de kerkdiensten verzorgd. We konden vaak een beroep op hen doen en zullen hen missen.’

Vrijwilliger
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in De Alblashof kan contact worden opgenomen met Janet Voorberg via j.voorberg@verwijder-dit.rivas.nl.

Fotobijschrift: Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst werd een aantal jubilarissen extra in het zonnetje gezet en is van vier vrijwilliger afscheid genomen. Van links naar rechts: Greet de Keijzer, Aaltje Griemink, Sinie Meerman, Nel IJzerman, Lenie van Diggelen, Sietse Stolk, Aty van Engelen en Janny Reedijk.