30 september 2019

Rivas houdt drukbezocht evenement over vitaliteit

Ruim 400 geïnteresseerde bezoekers kwamen zaterdag 28 september op het grootschalige evenement over vitaliteit af. In Partycentrum De Lockhorst, waar het evenement plaatsvond, verzorgden zorgprofessionals en samenwerkingspartners uit de regio een afwisselend en interactief programma. De bezoekers lieten verschillende testen en metingen doen, genoten van een ontspannende massage en namen deel aan proeverijen, sportactiviteiten, workshops en lezingen. Het aanbod van activiteiten viel bij bezoekers meer dan goed in de smaak.

Positieve reacties
De bezoekers van het evenement reageerden dan ook positief op het programma. De reacties varieerden van “goed georganiseerd” tot “een geweldig aanbod”, “fijn dat het dit keer dicht bij huis is” tot “dit zijn activiteiten waar je echt wat aan hebt en “ik ben vandaag Rivas-lid geworden vanwege alle voordelen”.

Evenement
Rivas houdt jaarlijks een dergelijk grootschalig evenement. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelnemers hoeven geen Rivas-lid te zijn. Leden van Rivas hebben tijdens het evenement echter wel een streepje voor. Daarom is het altijd mogelijk om tijdens het evenement Rivas-lid te worden en meteen gebruik te maken van alle extra’s voor leden. Meer informatie hierover staat op onze website: www.rivas.nl/voordeelpas.