Laakse Hof

  • Dementie
  • Verpleeghuis

Adres

Verpleeghuis Laakse Hof
De Laak 31
4128 CA Lexmond
Telefoonnummer: (0347) 34 95 80

Wonen in Laakse Hof

In het verpleeghuis woont u kleinschalig. Dit betekent dat u in een kleine woongroep woont. Met elkaar vormt u een zo gewoon mogelijk huishouden. U kunt zelf zoveel mogelijk uw dagelijks leven inrichten zoals u dit wenst. We houden rekening met uw gewoontes, normen en waarden. De gewoontes en rituelen die u al had, voordat u naar het verpleeghuis verhuisde, worden waar mogelijk behouden.

In totaal wonen in Laakse Hof 24 bewoners met dementie.

Locatie en sfeer

Laakse Hof is gevestigd in het hart van Lexmond. Het verpleeghuis staat middenin een woonwijk. In Laakse Hof heerst een open sfeer. Familie en naasten zijn altijd welkom. Medewerkers, familie en vrijwilligers creëren met elkaar een rustige en huiselijke omgeving voor u als bewoner.

ZZP-indicatie

U bent welkom met een geldige indicatie ZZP 5 en 7. In overleg met u, uw naasten en uw behandelaars wordt beoordeeld of in deze locatie de juiste zorg voor u geboden kan worden.
Als de zorgvraag tijdens uw verblijf toeneemt, wordt in eerste instantie beoordeeld of dit op de huidige locatie kan worden ingevuld. Als dit niet het geval is, wordt naar een passende oplossing gezocht.

Faciliteiten

U vindt hier een overzicht van alle faciliteiten in locatie Laakse Hof.

Vrijwilligers

De vrijwilligers van Laakse Hof zijn van onschatbare waarde. Zij hebben andacht voor de bewoners, zowel één op één als in groepen. Vrijwilligers helpen op de woongroepen, bijvoorbeeld met de maaltijden, de krant voorlezen of een spelletje doen. Ook gaan vrijwilligers actief aan de slag met bewoners: ze maken wandelingen en fietstochten, of doen mee met beweegactiviteiten.

Voor meer informatie en om u aan te melden als vrijwilliger neemt u contact op met vrijwilligerscoördinator Rianne Blom via r.blom@rivas.nl.