Steijndeld

  • Dementie
  • Huren met zorg
  • Korsakov
  • Verpleeghuis

Adres

Steijndeld
Kortendijk 72
4201 KW Gorinchem
Telefoonnummer: (0183) 63 69 00

Wonen in Steijndeld

In Steijndeld in Gorinchem kunt u plezierig, veilig en zelfstandig huren met zorg op maat, inclusief maaltijden. Rivas Zorggroep verhuurt hier appartementen met zorg. U kiest voor de vertrouwdheid van een eigen appartement met de zekerheid van zorg en/of ondersteuning die u nodig heeft in de buurt. Naast de huurwoningen biedt Steijndeld verpleeghuiszorg en zorg aan cliënten met Korsakov.

Locatie en sfeer

Steijndeld is gelegen in het centrum van Gorinchem. Bewoners kunnen zowel de drukte van de stad opzoeken, als genieten van de rust in de tuin met uitzicht op de Lingehaven. In Steijndeld wonen ook 26 bewoners met dementie in kleine woongroepen. De sfeer is open. Elke week zijn er activiteiten waar alle bewoners aan kunnen deelnemen.

ZZP-indicatie

In de woongroepen bent u welkom met een geldige indicatie Zorgzwaartepakket (ZZP) 5 en 7. In overleg met u, uw naasten en uw behandelaars wordt beoordeeld of in deze locatie de juiste zorg voor u geboden kan worden. Als de zorgvraag tijdens uw verblijf toeneemt, wordt in eerste instantie beoordeeld of dit op de huidige locatie kan worden ingevuld. Als dit niet het geval is, wordt naar een passende oplossing gezocht.

Faciliteiten

U vindt hier een overzicht (enkel Wonen met Zorg) van alle faciliteiten in locatie Steijndeld.