Bijeenkomst Bevallen in het Beatrixziekenhuis

Datum:
Maandag 2 maart 2020
Tijd:
19:30 uur
Locatie:
Het Gasthuis, Banneweg 61
Plaats:
Gorinchem

Kijk bij de cursus/activiteit "Bijeenkomst Bevallen in het Beatrixziekenhuis" voor meer informatie en aanmelden.

Voor uw bevalling is het prettig om te weten wat u in het Beatrixziekenhuis kunt verwachten. Daarom organiseert de afdeling Verloskunde van het Beatrixziekenhuis de voorlichtingsavond Bevallen in het Beatrixziekenhuis. Tijdens deze avond:

  • krijgt u informatie over bevallen in het Beatrixziekenhuis en alles daaromheen;
  • krijgt u informatie om u goed voor te bereiden op de bevalling;
  • kunt u diverse informatiestands bezoeken;
  • kunt u een kijkje nemen op de afdeling Verloskunde en de verloskamers in het Beatrixziekenhuis;
  • maakt u kennis met (een van de) gynaecologen, de verloskundigen en verpleegkundigen die in het Beatrixziekenhuis werken;
  • bent u in de gelegenheid zelf vragen te stellen.

Informatie en rondleiding
De informatiebijeenkomst geeft een goed beeld van wat bevallen in het Beatrixziekenhuis inhoudt. De avond is zowel bedoeld voor vrouwen die van plan zijn om in het ziekenhuis te bevallen, als voor vrouwen die graag thuis willen bevallen. Er wordt namelijk ook informatie gegeven over wat er gebeurt als je tijdens een thuisbevalling onverhoopt naar het ziekenhuis moet.
Deskundigen geven tijdens de bijeenkomst informatie over wat er bij een bevalling in het ziekenhuis komt kijken en algemene informatie om goed voorbereid te zijn op de bevalling, er zijn diverse informatiestands en tijdens een rondleiding over de afdeling Verloskunde krijgt u een goed beeld van de afdeling. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan Banneweg 61 in Gorinchem. De ingang van Het Gasthuis bevindt zich tegenover de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis. Aanmelden kan via zwangerenvoorlichting@rivas.nl tot en met 24 februari, met vermelding van de uitgerekende datum. Voor meer informatie en aanmelden: zwangerenvoorlichting@rivas.nl.