Informatie over het coronavirus

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bij Rivas Zorggroep zijn we hier alert op. We nemen maatregelen om onze bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers en bezoekers zoveel mogelijk te beschermen. Welke maatregelen wij nemen binnen het ziekenhuis, onze verpleeghuizen, in de wijkverpleging en de dagbesteding, leest u op deze pagina. U ziet hier ook wat u zelf kunt doen om besmetting met het coronavirus te helpen voorkomen.

Actuele informatie coronavirus

Beatrixziekenhuis

Nu het aantal coronapatiënten afneemt, start het Beatrixziekenhuis langzaam de gewone zorg weer op. Ook laten we weer beperkt bezoek toe.

Verpleeghuizen

De bezoekregeling voor verpleeghuizen wordt onder voorwaarden steeds verder versoepeld. Wij zijn blij dat onze woonlocaties voorzichtig weer bezoek kunnen toestaan. Dit gebeurt veilig en verantwoord door verschillende veiligheidsmaatregelen die wij nemen. Vanzelfsprekend mogen er geen coronabesmettingen zijn.

Wijkverpleging

We vragen onze cliënten in de wijkverpleging om thuis zo min mogelijk bezoek te ontvangen om de kans op besmetting te verkleinen.

Dagbesteding

We zijn blij dat ook de locaties Dagbesteding weer open gaan voor alle huidige cliënten.

Algemene informatie coronavirus

Uitleg coronavirus

Bekijk de video van Stichting Lezen & Schrijven. Zij geven een duidelijke uitleg over het virus en welke maatregelen u zelf kunt nemen.

Heeft u vragen over het coronavirus?

Heeft u nog vragen dan kunt u bellen naar het landelijk informatienummer 0800 – 1351.
Ook kunt u kijken op de website www.rivm.nl/corona
Heeft u vragen, omdat u klachten ervaart? Neem dan contact op met uw huisarts.
Heeft u vragen over uw geplande opname of operatie? Dan kunt u bellen met de Rivas Zorglijn 0900 - 8440.

Coronacrisis bij Rivas Zorggroep

Dag en nacht zorg verlenen met en dichtbij de mensen voor wie we het allemaal doen: onze bewoners, cliënten en patiënten. We doen het zo goed mogelijk passend bij wat zij nodig hebben om in het leven te staan zoals ze willen, met alles wat zij kunnen én doen.

Ook in de huidige tijd met het coronavirus, laten we zien dat we in samenwerking, door innovatie en met visie op de toekomst de beste en veilige zorg verlenen. Over de grenzen van de domeinen heen én met onze samenwerkingspartners in de regio. Altijd met onze bewoners, cliënten en patiënten als ons kompas. U leest er meer over in de special Coronacrisis bij Rivas Zorggroep. We staan stil bij de afgelopen maanden én bij de uitdagingen waar we nog voor staan.