Informatie over het coronavirus

Beatrixziekenhuis en Lingepolikliniek

Landelijk neemt het aantal besmettingen toe. In het Beatrixziekenhuis en in de Lingepolikliniek zijn we voorbereid. We nemen maatregelen om het risico op besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Verpleeghuizen

Landelijk neemt het aantal besmettingen toe. We nemen maatregelen om het risico op besmetting met coronavirus te beperken. Het bezoek in onze locaties is welkom.

Wijkverpleging

We vragen onze cliënten in de wijkverpleging om thuis zo min mogelijk bezoek te ontvangen om de kans op besmetting te verkleinen.

Dagbesteding

Landelijk neemt het aantal besmettingen toe. We nemen maatregelen om het risico op besmetting met coronavirus te beperken. De locaties dagbesteding zijn open voor alle huidige cliënten.

Revalidatie & Herstel

Op onze locaties voor revalidatiezorg verwelkomen wij bezoekers volgens de richtlijnen. Deze locaties zijn gehuisvest in onze verpleeghuizen. Toch is de bezoekregeling voor onze locaties Revalidatie & Herstel anders dan die voor de verpleeghuizen. Wilt u een bezoek brengen aan een naaste in één van onze locaties Revalidatie & Herstel? Lees hier meer informatie over de bezoekregeling.

Algemene informatie coronavirus

Uitleg coronavirus

Bekijk de video van Stichting Lezen & Schrijven. Zij geven een duidelijke uitleg over het virus en welke maatregelen u zelf kunt nemen.

Heeft u vragen over het coronavirus?

Heeft u nog vragen dan kunt u bellen naar het landelijk informatienummer 0800 – 1351.
Ook kunt u kijken op de website www.rivm.nl/corona
Heeft u vragen, omdat u klachten ervaart? Neem dan contact op met uw huisarts.
Heeft u vragen over uw geplande opname of operatie? Dan kunt u bellen met de Rivas Zorglijn 0900 - 8440.

Coronacrisis bij Rivas Zorggroep

Dag en nacht zorg verlenen met en dichtbij de mensen voor wie we het allemaal doen: onze bewoners, cliënten en patiënten. We doen het zo goed mogelijk passend bij wat zij nodig hebben om in het leven te staan zoals ze willen, met alles wat zij kunnen én doen.

Ook in de huidige tijd met het coronavirus, laten we zien dat we in samenwerking, door innovatie en met visie op de toekomst de beste en veilige zorg verlenen. Over de grenzen van de domeinen heen én met onze samenwerkingspartners in de regio. Altijd met onze bewoners, cliënten en patiënten als ons kompas. U leest er meer over in de special Coronacrisis bij Rivas Zorggroep. We staan stil bij de afgelopen maanden én bij de uitdagingen waar we nog voor staan.