11 april 2019

Expositie Ine den Aantrekker in de Lingepolikliniek in Leerdam

In de Lingepolikliniek in Leerdam vindt momenteel een expositie plaats van Ine den Aantrekker. Liefhebbers kunnen deze expositie tot eind juni bewonderen in deze Rivas-locatie aan de Lingesteynplantsoen 3 in Leerdam.

Harmonie en mooie vormgeving
In haar jonge jaren wordt bij Ine de liefde voor schilderen en kunst gewekt. Zij heeft met haar talent diverse kunsttechnieken leren beheersen. ?Mijn kleurrijke werk kenmerkt zich altijd door harmonie en mooie vormgeving?, vertelt Ine. ?Ik verdiep mij vooraf grondig in het onderwerp. Een deel van mijn inspiratie wordt gevormd door mijn reizen in Aziatische landen. Maar ook mijn directe omgeving weet ik treffend op het doek vast te leggen?. Pottenbakken, aquarellen, schilderen met acrylverf en glass fusion behoren tot de vele vaardigheden van Ine. Ze geeft ook les en workshops. ?Dit vind ik bijna net zo inspirerend als het zelf maken van schilderijen?. Ine is lid van de internationale kunstenaarsvereniging in België.

Prettige sfeer
In de Lingepolikliniek in Leerdam en andere Rivas-locaties zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor bewoners en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.