01 februari 2019

Expositie Ine den Aantrekker in verpleeghuis Het Gasthuis

In verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem vindt momenteel een expositie van Ine den Aantrekker plaats. Liefhebbers kunnen deze expositie tot eind maart bewonderen in deze Rivas-locatie aan de Banneweg 61 in Gorinchem.

Kleurrijk werk
Haar liefde voor schilderen en de kunst was bij Ine gewekt toen zij in de hoogste klas van de bassischool teken- en schilderles kreeg van een professionele kunstschilder. ‘Mijn liefde voor kunst is daarna nooit meer overgegaan’, vertelt Ine. ‘Mijn kleurrijke werk kenmerkt zich door harmonie en mooie vormgeving. Mijn reizen door Aziatische landen vormen een deel van mijn inspiratie, maar ook onderwerpen in de directe omgeving weet ik op het doek vast te leggen.’

Prettige sfeer

In verpleeghuis Het Gasthuis en andere Rivas-locaties zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor bewoners en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.