04 februari 2019

Geslaagde open dag in woonzorgcentrum Steijndeld

Veel geïnteresseerden bezochten zaterdag 2 februari de open dag van woonzorgcentrum Steijndeld in Gorinchem. Bezoekers konden tijdens de open dag, de activiteiten die dagelijks voor de bewoners georganiseerd worden, ervaren. Op die manier kregen bezoekers een goed beeld hoe het leven en wonen in Steijndeld is. Op deze succesvolle dag waren ruim zestig mensen aanwezig. 

De open dag
‘Om mensen kennis te laten maken met wonen met zorg is de open dag in Steijndeld gehouden,’ vertelt Marianne van den Berg, verhuurcoördinator bij Rivas Zorggroep. ‘We wilden mensen een goed beeld geven hoe het verblijf in een huurappartement eruit ziet.’ Ruim zestig mensen hebben deze open dag bezocht. Een deel van de bezoekers was zo geïnteresseerd, dat zij hun gegevens hebben achtergelaten om nader informatie te ontvangen over Steijndeld. Er kan dus gesproken worden over een geslaagde dag.’

Activiteiten

Bezoekers konden deze dag ervaren hoe het is om te wonen in Steijndeld. Zo konden aanwezigen genieten van maaltijden die bewoners voorgeschoteld krijgen in het woonzorgcentrum. Daarnaast werden vier presentaties gehouden waarin werd vertelt over het wonen en leven in Steijndeld. ‘Op die manier hoopten wij de bezoekers een zo volledig mogelijk beeld te geven van het verblijf in het verpleeghuis,’ legt Marianne uit.