18 maart 2019

Geslaagde speeddate in Steijndeld en De Waalburcht

Veel geïnteresseerden bezochten zaterdag 16 maart de speeddate in Steijndeld in Gorinchem en De Waalburcht in Papendrecht. Zij konden deze dag speeddaten met zorgprofessionals van de locaties Molenhoek en Steijndeld, De Waalburcht, De Markt en De Wieken. Daarnaast waren er ook nog medewerkers van de Rivas wijkverpleging aanwezig.

Geslaagde speeddate
Jong en oud, met interesse voor een baan in de zorg, waren welkom op de speeddate. Tijdens de 'date' konden bezoekers informatie én ervaringsverhalen horen over uiteenlopende functies. 'Doordat bezoekers de mogelijk hadden om in gesprek te gaan met iemand uit het werkveld, konden zij gericht vragen stellen over de inhoud van het werk. We merkten daardoor dat bezoekers bewust keken of zij en de zorg een match waren', zeggen Brenda Kers en Monique Schutte, managementassistenten bij Rivas. 'Door de korte gesprekken konden onze medewerkers een helder beeld geven over de dagelijkse werkzaamheden, dit is fijn omdat velen vaak niet weten wat het werk precies inhoudt. Met een aantal bezoekers is een vervolggesprek gepland en we bieden hen de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen in de praktijk.'

Meer informatie
Naast gediplomeerde medewerkers is Rivas altijd op zoek naar leerlingen, stagiaires en helpende handen die zorgverleners ondersteunen. Benieuwd naar vacatures en opleidingsmogelijkheden bij Rivas' Bekijk de website www.werkenbijrivas.nl. Of bel met afdeling Recruitment (0183) 61 24 36.