22 februari 2019

Informatieavond over werken en leren bij Rivas Zorggroep

In samenwerking met MBO Utrecht biedt Rivas Zorggroep een leertraject aan tot verzorgenden en verpleegkundigen. Tijdens de informatieavond op donderdag 7 maart kunnen vmbo-ers in het examenjaar zich laten informeren over de mogelijkheden. De avond, die plaatsvindt in Lingesteyn in Leerdam, duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur.

De opleiding bij Rivas
Het leertraject van MBO Utrecht en Rivas duurt 2,5 jaar en is verdeeld in fasen. Startpunt is de introductieperiode van vier weken op school. Daarna vangt de volgende periode aan. Studenten gaan één dag per week naar school en lopen gemiddeld twintig uur per week stage in een leerteam bij Rivas. Hier leren studenten met elkaar én onder begeleiding van een werkbegeleider de theorie toe te passen in de praktijk.  

Mogelijkheden bij Rivas
De opleiding bij Rivas biedt toekomstige verzorgenden en verpleegkundigen een uitstekende basis voor het uitoefenen van het vak. Rivas biedt cliënten verschillende soorten zorg; van wijkverpleging tot ziekenhuiszorg en van revalidatie tot verpleeghuiszorg. Dat is een voordeel voor studenten. Tijdens het leertraject proeven studenten van alle verschillende zorgvormen en kijken zij wat het beste bij hun past.
 
Meer informatie
Geïnteresseerde in een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige zijn van harte welkom op de informatieavond op donderdag 7 maart. Ook kun je langskomen als je al in bezit bent van een diploma in de zorg. De avond duurt van 19.00 uur (inloop vanaf 18:45 uur) tot 20.30 uur. Locatie is Lingesteyn, Lingesteynplantsoen 20 in Leerdam. Meer informatie over werken en leren bij Rivas: www.rivas.nl/opleidingen.