08 maart 2019

Parkinson Café in woonzorgcentrum Bannehof

Neuroloog Dr. Madelon Dane van het Beatrixziekenhuis verzorgt de presentatie tijdens het Parkinson Café.

Geïnteresseerden zijn op dinsdag 19 maart 2019 van 19.30 tot 21.30 uur welkom bij het Parkinson Café in woonzorgcentrum Bannehof in Gorinchem. Het thema is ?Slaapproblemen bij de ziekte van Parkinson?. Neuroloog Dr. Madelon Dane, werkzaam in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem, zal de presentatie verzorgen. Deelname aan het Parkinson Café is gratis.

Tijdens het Parkinson Café zal de nadruk liggen op slaapproblemen, een probleem wat tijdens deze ziekte veelvuldig voorkomt. Problemen met inslapen en doorslapen of problemen in de REM-slaap zijn veelgehoorde klachten. Neuroloog Dr. Madelon Dane zal tijdens deze avond een presentatie geven over de meest voorkomende problemen. Na de lezing kunnen bezoekers vragen stellen en onderling ervaringen uitwisselen.

Twee fysiotherapeuten van Pro Care Gorinchem, een logopediste en een Parkinson-verpleegkundige van Rivas zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Zij zijn allen lid van ParkinsonNet. Behalve voor de patiënt met de ziekte van Parkinson, is deze avond ook interessant voor mantelzorgers.

Informatie en aanmelden
Het Parkinson Café vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in het woonzorgcentrum Bannehof aan de Voermanstraat 169 te Gorinchem. Deelname is gratis, voor koffie en thee zal een eigen bijdrage van 1 euro worden gevraagd. Geïnterneerden dienen zich vooraf aan te melden via info@parkinsoncafegorinchem.nl of telefonisch via (0183) 64 20 17. Het nummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag. Parkinson Café Gorinchem en omstreken is ook te vinden op www.facebook.com/parkinsoncafegorinchem.