20 december 2019

Primeur: cliënten kunnen via app BeterDichtbij beeldbellen met hun logopedist

Beeldbellen Logopediste Rivas

Cliënten van de logopedisten van Rivas kunnen als eersten in Nederland via de app BeterDichtbij beeldbellen met hun logopedist. Met de app kunnen cliënten altijd en overal eenvoudig en veilig hun behandeling op de bank of aan de keukentafel doen. Het beeldbellen verloopt via een goed beveiligde, sterke verbinding.

Lotti Dijkhuis, logopedist bij Rivas, vindt het een uitkomst voor haar cliënten. ‘Mijn collega’s en ik zien veel cliënten op leeftijd of van wie het door hun verslechterde conditie veel vraagt om voor hun behandeling twee of drie keer per week naar mij toe te komen. In plaats daarvan kunnen we nu ook beeldbellen, aanvullend op de consulten waarbij we elkaar zien. De behandelingen kan ik dus blijven geven zonder teveel belasting van het heen- en weer reizen voor mijn cliënten.

Logopedist Rosanne van Oost (op de foto) heeft al ervaring met beeldbellen. ‘Het is net alsof de cliënt bij mij aan tafel zit. We spreken een inbeltijd af en kunnen gelijk beginnen. We zien en horen elkaar goed en ik kan handelingen ook voordoen, die de cliënt dan kan nadoen. Dit gedurende een halfuur pure behandeltijd.’