15 maart 2019

Tweedehands kledingverkoop De Schutse

In woonzorgcentrum De Schutse vindt zaterdag 30 maart een tweedehands kledingverkoop plaats. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 12.30 uur langskomen bij deze Rivas-locatie. De opbrengst van de kledingverkoop wordt gebruikt voor het bij- en vlindervriendelijk maken van de binnentuin.

Bij- en vlindervriendelijke tuin
De opbrengst van de kledingverkoop wordt gebruikt voor het bij- en vlindervriendelijk maken van de binnentuin van De Schutse. ?Omdat het helaas steeds slechter gaat met de vlinders, bijen en andere insecten besteden we het geld hieraan? zegt activiteitenbegeleider Claire Zwaan. ?In samenwerking met een imker en een hovenier wordt gekeken welke beplanting het beste past in de leefomgeving van bijen en vlinders?.

Tweedehands kledingverkoop
Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens de tweedehands kledingverkoop op zaterdag 30 maart. Er wordt deze dag dames-, heren- en kinderkleding verkocht, maar ook accessoires, schoenen en huishoudelijk textiel. De kledingverkoop is van 10.00 tot 12.30 uur aan de Mollenburgseweg 14 in Gorinchem. De entree is gratis en tijdens deze dag is pinnen niet mogelijk.