18 maart 2019

Veel belangstelling voor werken bij Rivas

De Rivas-brede banenmarkt trok zaterdag 16 maart veel bezoekers tijdens de Open Dag van de Zorg. Veel geïnteresseerden kwamen langs om te kijken of het werken in de zorg iets voor hen was. Het thema van dit jaar was 'Maak kennis met de kunde van zorg en welzijn'.

Jong en oud
Tijdens de banenmarkt waren alle zorgfuncties vertegenwoordigd. Medewerkers van het Beatrixziekenhuis, Rivas wijkverpleging, de woonzorg en de afdeling Revalidatie & Herstel vertelden over hun vak. 'Veel mensen kwamen langs om zien en horen welke mogelijkheden Rivas biedt op het gebied van werken en leren', zegt Simone Meijer, manager Personeel & Organisatie 'Het was leuk om te zien dat jong en oud geïnteresseerd waren in een baan in de zorg. Met een aantal bezoekers zijn vervolggesprekken gepland en hen is de mogelijkheid geboden om een dagdeel mee te lopen in de praktijk.'

Opleidingen bij Rivas
Naast gediplomeerde medewerkers is Rivas altijd op zoek naar leerlingen, stagiaires en helpende handen die zorgverleners ondersteunen. Tijdens de banenmarkt konden bezoekers informatie krijgen over de verschillende leertrajecten. Op locatie was er een skillslab gemaakt waar studenten een demonstratie gaven wat zij zoal oefenen en leren tijdens hun studie.

Meer informatie
Benieuwd naar vacatures en opleidingsmogelijkheden bij Rivas' Bekijk de website www.werkenbijrivas.nl. Of bel met afdeling Recruitment (0183) 61 24 36.