Panel Beatrixziekenhuis: Geef uw mening voor de beste zorg

Om de beste zorg te kunnen realiseren, zijn uw mening en ideeën onmisbaar. De Cliëntenraad Beatrixziekenhuis hoort daarom graag van u. Wilt u meedenken over actuele thema’s die in het Beatrixziekenhuis spelen? Meld u dan aan voor het Panel Beatrixziekenhuis van de cliëntenraad.

Panel Beatrixziekenhuis

Als deelnemer van het panel ontvangt u drie à vier keer per jaar een korte vragenlijst over uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld over het cliëntportaal, het voedingsconcept of de bewegwijzering. De cliëntenraad neemt uw meningen en ideeën mee in haar adviezen aan de directie van het ziekenhuis. Uiteraard krijgt u ook altijd een terugkoppeling van de resultaten. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees ook de deelnemersvoorwaarden.

Voor wie?

Of u nu regelmatig in het Beatrixziekenhuis komt, of niet; uw mening telt. Iedereen die in het werkgebied van het Beatrixziekenhuis woont, heeft tenslotte belang bij goede ziekenhuiszorg. U kunt zich aanmelden voor het panel door hieronder uw gegevens in te vullen en op aanmelden te drukken..

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de cliëntenraad via digipanelBZ@rivas.nl.

Meld u aan

Aanmelden