Open Dag van de Zorg bij Rivas

Op zaterdag 17 maart is het de landelijke Open Dag van de Zorg. Verschillende locaties van Rivas zetten deze dag hun deuren open. Hier vindt u het volledige programma van locaties van Rivas en wat u hier tijdens deze open dag kunt zien en doen.

De Markt in Papendrecht

Woonzorgcentrum De Markt opent haar deuren tussen 13.00 en 15.30 uur. Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen door De Markt, waar men meer informatie krijgt over de huurappartementen met zorg, Rivas-pensions en wonen in De Markt. Er zijn thuiszorgmedewerkers die de bezoekers meer kunnen vertellen over thuiszorg van Rivas. Tevens is er een kleine arbeidsmarkt, waar leerlingen van Rivas de bezoekers informeren bij werken en leren bij Rivas.

De Markt is gevestigd aan de Markt 26 in Papendrecht.

naar boven

Lingesteyn in Leerdam

In verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam bent u welkom tussen 10.30 en 13.00 uur. U kunt deelnemen aan een rondleiding door Lingesteyn, waar de medewerkers u meer zullen vertellen over diverse zorgsoorten. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in een appartement waar bewoners met een lichamelijke beperking wonen. Het Client Contact Centrum is aanwezig om zorginhoudelijke vragen te beantwoorden.

Verpleeghuis Lingesteyn is gevestigd aan het Lingesteynplantsoen 20 in Leerdam.

naar boven

Waerthove in Sliedrecht

De deuren van verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht zijn deze dag geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt deelnemen aan een rondleiding door Waerthove. Deelnemers krijgen informatie over wonen en werken in de langdurige zorg en zij kunnen een kijkje nemen bij de oefenzaal van de revalidatieafdeling. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor het meten van de bloeddruk en het testen van de bloedsuiker.

Verpleeghuis Waerthove is gevestigd aan de Kerkbuurt 200 in Sliedrecht.

naar boven