Kom ook speeddaten met medewerkers Lingesteyn

31 december 2018

Hoe ziet een werkdag in Lingesteyn in Leerdam eruit? Wat doen de medewerkers voor de bewoners? Wat maakt werken in de zorg zo interessant? Op deze en alle andere vragen over werken in de zorg geven de medewerkers van Lingesteyn antwoord. Dat doen zij tijdens de speeddate op dinsdag 8 januari van 16.00 tot 19.00 uur.

De 30-jarige Mandy Edelijn volgt de opleiding tot vig-er en werkt tijdens haar studie in Lingesteyn. ‘Ik ben ontzettend trots op mijn baan’, zegt ze. ‘Ik vind het mooi dat ik met zorg en aandacht het verschil kan maken voor onze bewoners.’ Benieuwd naar haar verhaal? Kom langs voor de speeddate met haar en haar collega’s.
(lees hier haar ervaringsverhaal)

Juiste motivatie en instelling
Jong en oud, met interesse voor een baan in de zorg, zijn welkom op de speeddate. Tijdens deze ‘date’ kunnen bezoekers informatie én ervaringsverhalen horen over uiteenlopende functies. ‘Naast gediplomeerde medewerkers, zoeken we ook leerlingen, stagiaires en helpende handen die de zorg ondersteunen’, zegt Marina Tucker, teamleider in Lingesteyn. ‘De juiste motivatie en instelling zijn het belangrijkste.’

Kom daten
Nieuwsgierig geworden? Kom dan dinsdag 8 januari tussen 16.00 en 19.00 uur langs in verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam. Aanmelden kan, maar is niet verplicht. Ook voor vragen: lingesteyn@verwijder-dit.rivas.nl.