In heel Nederland zijn extra maatregelen ingesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken. Om deze reden annuleren wij ook onze cursussen en bijeenkomsten.

Evenementen

Rivas Zorggroep houdt in samenwerking met zorgverzekeraar VGZ interactieve evenementen met lezingen en workshops over diverse gezondheidsthema’s. Als lid van Rivas of als u zich aanmeldt als lid, kunt u hier gratis aan deelnemen.

Rivas ledendag

Ook kunt u gratis de Rivas ledendag bezoeken. Een jaarlijks evenement met een groot aanbod aan activiteiten, workshops, lezingen, metingen, checks, proeverijen en een informatiemarkt. Bekijk voor een impressie het filmpje van de ledendag 2019

Publiekslezingen

Los van de evenementen kunt u ook gratis deelnemen aan de Rivas publiekslezingen.

Enkele keren per jaar houdt Rivas een publiekslezing. Deze avond komen bezoekers op een laagdrempelige manier meer te weten over een aandoening/thema. Niet zozeer omdat ze er al mee te maken hebben, maar met name omdat ze er meer over willen weten; voor nu of in de toekomst. Daarbij belichten medewerkers van Rivas en specialisten uit het Beatrixziekenhuis het thema vanuit verschillende invalshoeken. Waar mogelijk vanuit diverse disciplines binnen de keten.