In heel Nederland zijn extra maatregelen ingesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken. Om deze reden annuleren wij ook onze cursussen en bijeenkomsten.

Gezondheidscheck

Rivas Zorggroep organiseert in samenwerking met VGZ diverse activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl. Als u lid van Rivas bent of als u zich aanmeldt als lid kunt u 1x per jaar deelnemen aan een gratis gezondheidscheck.

De gezondheidschecks vinden tussen 9.30 en 17.00 uur plaats op diverse locaties in de regio. In het aanmeldformulier kunt u aangeven welke locatie, datum en tijdstip uw voorkeur heeft. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.

De gezondheidscheck bestaat uit een meting met behulp van de Fitpijler, een vingerprik en een gezondheidsadvies. Met de Fitpijler en vingerprik worden de waarden voor hartslag, bloeddruk, vetpercentage, Body Mass Index (BMI), cholesterol en glucose gemeten. Op basis daarvan krijgt u een gezondheidsadvies van een Rivas-professional.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de tijd en verdere bijzonderheden van de gezondheidscheck.

Als een check vol is kunt u nog wel aanmelden. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst en krijgt automatisch bericht als er weer een check op de gewenste locatie plaatsvindt.

Aanmelden gezondheidscheck