Lekker slapen binnen handbereik

Wist u dat u na een goede nachtrust fitter, alerter, creatiever en socialer bent? De impact van goed slapen op de lange termijn is nog groter.
Met slaap herstelt uw lichaam en geest. Genoeg redenen om aandacht te besteden aan goed slapen. 

Beter slapen kunt u leren

Onze partner VGZ biedt verschillende oplossingen om beter te slapen en te ontspannen. Bent u via Rivas ledenorganisatie collectief verzekerd bij VGZ? Dan kunt u direct aan de slag!

1.    Online workshop voor als u niet goed slaapt
Met de online workshop Beter Slapen gaat u zelf en anoniem aan de slag. De workshop is door professionals gemaakt en helpt slaapproblemen voorkomen of verhelpen. Speciaal voor collectief verzekerden.

Meer informatie: Online workshop voor als u niet goed slaapt

2.    Speciale muziek om bij in slaap te vallen
Makkelijker in slaap komen? Of beter kunnen ontspannen? De muziek van Brain.fm kan u helpen. De muziek is speciaal ontwikkeld door wetenschappers en componisten. Speciaal voor collectief verzekerden.

Meer informatie: Speciale muziek om bij in slaap te vallen

3.    Slaapgids met handige tips en feitjes
In slaap komen is soms een onmogelijke opgave. U heeft alles al geprobeerd, van een kop warme melk tot aan schaapjes tellen. Maar beseft u zich dat er meerdere factoren zijn die bepalen of u fijn slaapt? Zoals uw slaapomgeving, en uw fysieke en mentale toestand? Vraag de gratis slaapgids aan en ontvang direct:
•    uitleg over de effecten en werking van slaap
•    9 praktische slaaptips van slaapexpert dr. Winni Hofman
•    10 handige feiten en cijfers over slaap

Meer informatie: Slaapgids met handige tips en feitjes

4.    Digitale workshop voor mensen die (te)veel piekeren

Als uw gedachten steeds terugkeren naar eenzelfde punt kan dat heel vervelend zijn. Van veel piekeren wordt u gespannen, bang, boos en verdrietig. Het kan u zelfs slapeloze nachten bezorgen. Leren hoe u minder piekert? Dat kan!

Meer informatie: Digitale workshop voor mensen die (te)veel piekeren

5.    Mindfulness coach app
Minder stress en beter slapen? Mindfulness kan u helpen. Word zelfbewuster, rustiger en meer ontspannen. Gebruikers geven de VGZ Mindfulness Coach app 4,5 sterren. Ook als u niet verzekerd bent bij VGZ.

Meer informatie: Mindfulness coach app