Leefstijl-evenement over slapen

Een op de drie Nederlanders kampt wel eens met slaapproblemen. Een goede nachtrust is net zo belangrijk als gezond eten en voldoende bewegen, want tijdens je slaap herstelt je lichaam zich, zowel mentaal als fysiek. Na een nacht goed slapen ben je veel beter bestand tegen stresssituaties, sta je positiever in het leven, ben je besluitvaardiger, productiever en creatiever. Voldoende slapen is ook bevorderlijk voor je concentratie en reactiesnelheid en draagt bij aan een gezonde stofwisseling (en dus het tegengaan van overgewicht). Slaapproblemen verhelpen is dan ook erg belangrijk voor je gezondheid. Dit evenement staat geheel in het teken van slapen en bestaat uit een plenaire lezing, een informatiemarkt en diverse aan het thema gerelateerde workshops.

Datum

Dinsdag 16 april 2019

Locatie

Gorinchem, Het Gasthuis (naast het Beatrixziekenhuis)

Tijd

Van 19.30 tot 22.00 uur

Kosten

Met een Rivas Voordeelpas kunt u gratis deelnemen. Nog geen Rivas Voordeelpas? Vraag hem dan nu gemakkelijk online aan voor slechts € 18,50 per gezin per jaar. U kunt de pas ook tijdens het evenement aanvragen en meteen gratis deelnemen.

Programma

19.30 tot 20.15 uur: Lezing door Annemiek Braam
Annemiek Braam is longarts in het Beatrixziekenhuis en heeft zich gespecialiseerd tot somnoloog (slaapgeneeskundige). Zij geeft een lezing over de processen in ons brein die zorgen voor slaap en de uiteenlopende oorzaken die een slaapstoornis tot gevolg hebben.

20.15 tot 20.45 uur: Gelegenheid om de boeken/informatiemarkt te bezoeken

20.45 tot 21.45 uur: Mogelijkheid om deel te nemen aan een van de workshops

Aanmelden

U kunt zich hier direct aanmelden voor het Leefstijl-evenement over slapen op 16 april.