Winkels en uitleenpunten

Sinds 1 januari 2018 zijn de Rivas Leef&-gezondheidswinkels in Dordrecht (locatie Zorgboulevard Dordrecht), Gorinchem (locatie Beatrixziekenhuis), Leerdam (locatie Lingesteyn), Nieuwegein (locatie St. Antonius Ziekenhuis), Papendrecht (locatie De Markt) en Sliedrecht (locatie Waerthove) gesloten.

Vegro-winkels waar u terechtkunt in de regio

De continuïteit van de dienstverlening aan klanten is echter nog steeds gewaarborgd. Klanten kunnen onder dezelfde voorwaarden met hun Rivas Voordeelpas voor hun zorghulpmiddelen terecht in de winkels van Vegro.

De dichtstbijzijnde Vegro-winkels in de regio zijn:

» Ik wil een volledig overzicht van de locaties van Vegro-winkels «

Webwinkelen kan nog steeds

De Rivas-webwinkel is sinds 31 december 2017 niet meer in gebruik. U kunt uw online inkopen voortaan doen bij de webwinkel van Vegro. U kunt gemakkelijk zelf uw account aanmaken. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Vegro klantenservice.

Korting met uw Rivas Voordeelpas

Klanten van Rivas krijgen in de winkels van Vegro en in de Vegro-webwinkel nog altijd korting 10% korting (m.u.v. aanbiedingen) op hun aankopen bij gebruik van hun Rivas Voordeelpas. Ook kunnen klanten profiteren van de regeling om voor een periode van 13 weken gratis loophulpmiddelen te lenen.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het pashouderschap? Vraag dan uw Rivas Voordeelpas aan via het aanvraagformulier of via Rivas Zorglijn 0900-8440.