Cursus Sportief afvallen

In de cursus Sportief afvallen staan gezonde voeding en voldoende beweging centraal. Door deze twee te combineren, verbetert u uw conditie en verliest u gewicht. Dat komt mede door de intensieve begeleiding van de diëtist en de beweegcoach van Rivas.

Inhoud en opzet

De cursus Sportief afvallen duurt twaalf weken en bestaat uit:

 • Begin- en eindmeting
  Dankzij deze metingen heeft u inzicht in uw resultaat. Bij de meting worden onder andere uw vetpercentage en spiermassa (bio-impedantiemeting), bloeddruk, eet- en beweegpatroon in kaart gebracht.
 • Beweegsessies
  Tijdens wekelijkse sessies komt u samen met de andere deelnemers in beweging. De beweegcoach begeleidt u daarbij met een passend programma.
 • Continue ondersteuning
  Om uw doelstellingen te realiseren krijgt u intensieve begeleiding van onze diëtiste. Tijdens 6 workshops in groepsverband (1 uur) geeft ze uitleg over gezonde voeding en gedragsverandering. U krijgt praktische tips waarmee u aan de slag kunt gaan!

 • Optioneel: Proteïnedieet
  Tijdens de cursus volgt u het proteïnedieet. U vervangt het ontbijt en de lunch door een shake. 's Avonds kunt u gewoon mee-eten met de warme maaltijd.

De kosten

Deelnemen aan deze cursus kost € 219,- per persoon zonder proteinedieet en € 319,- per persoon inclusief het proteïnedieet.
Dit is inclusief begeleiding, metingen en beweegsessies en – voor de versie met het proteïnedieet – het proteïnepoeder.

Aanmelden

De startdatum van de cursus 'Sportief afvallen' is vrijdag 26 januari 2018.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas via telefoonnummer (0183) 64 43 40 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur) of e-mail vodi@rivas.nl.