09 september 2019

Rivas houdt evenement over vitaliteit

Rivas Zorggroep houdt zaterdag 28 september een grootschalig evenement over vitaliteit. Locatie hiervan is Partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht. Geïnteresseerden kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur deelnemen aan een zeer gevarieerd programma, verzorgd door samenwerkingspartners uit de regio. Echter, Rivas Zorggroep bestaat dit jaar 20 jaar. Zorgprofessionals van Rivas delen ook tijdens dit evenement 20 jaar aan expertise en kennis op het gebied van voeding, leefstijl en logopedie. Bezoekers kunnen kosteloos aan het evenement deelnemen.

Interactief programma

Tijdens het evenement vitaliteit kunnen bezoekers verschillende testen en metingen laten doen, genieten van een ontspannende massage en deelnemen aan proeverijen, sportactiviteiten, workshops en lezingen.

Meer informatie en aanmelden

Hoewel het evenement voor deelnemers gratis toegankelijk is, is het verplicht om van tevoren in te schrijven. Dit kan gemakkelijk via de website www.rivas.nl/vitaliteit, waar ook meer informatie over het programma te vinden is. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelnemers hoeven geen Rivas-lid te zijn. Leden van Rivas hebben tijdens het evenement echter wel een streepje voor. Zij krijgen op vertoon van hun Rivas Voordeelpas een goodiebag. Bezoekers kunnen bij hun aanmelding aangeven of ze Rivas-lid zijn of het willen worden. Het is ook mogelijk om 28 september tijdens het evenement Rivas-lid te worden en meteen gebruik te maken van alle extra’s voor leden.