Leef&-gezondheidswinkels en Vegro Thuiszorgwinkels

De Rivas Leef&-winkels in Sliedrecht (locatie Waerthove) en Dordrecht (locatie Zorgboulevard Dordrecht) zijn voor het laatst geopend op vrijdag 22 december aanstaande. De winkel in het Beatrixziekenhuis sluit met ingang van maandag 1 januari 2018 en wordt overgenomen door Vegro, tot die elders in Gorinchem een winkel opent.
De webwinkel www.rivasgezondheidswinkel.nl is vanaf zondag 31 december 2017 niet meer in gebruik. U kunt vanaf dat moment gebruikmaken van de webwinkel www.vegro.nl.

Continuïteit dienstverlening

Rivas zorgt ervoor dat de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten blijft gewaarborgd. Klanten kunnen terecht in de winkels van Rivas’ samenwerkingspartner Vegro in de regio. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels in de regio vinden klanten aan Admiraalsplein 14 in Dordrecht, Passage 4-6 in Zwijndrecht en De Markt 52 in Culemborg.
U krijgt in de winkels van Vegro en in de webwinkel www.vegro.nl nog altijd korting op uw aankopen. Ook kunt u er profiteren van de regeling om voor een periode van 13 weken gratis loophulpmiddelen te lenen.

Aanleiding voor sluiting van de winkels is dat het in het huidige tijdsgewricht voor Rivas Zorggroep niet langer rendabel is om de winkels open te houden. Om die reden sloten de Rivas Leef&-winkels in Papendrecht en Leerdam eerder dit jaar al de deuren. De winkel in Nieuwegein is vrij recent overgenomen door een andere aanbieder van zorghulpmiddelen.

Locaties en openingstijden

Gorinchem
Hal Beatrixziekenhuis
Banneweg 57
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Let op: met ingang van januari 2018 wordt deze locatie een Vegro Thuiszorgwinkel.

Dordrecht
Gezondheidsboulevard (locatie Dordwijk)
Albert Schweitzerplaats 31-33
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Let op: deze winkel gaat sluiten. De laatste openingsdag is vrijdag 22 december 2017.

Sliedrecht
Hal Waerthove
Kerkbuurt 200
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur; zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Let op: deze winkel gaat sluiten. De laatste openingsdag is vrijdag 22 december 2017.

U kunt na sluiting van de Rivas Leef&- gezondheidswinkels nog steeds:
•    Uw aankopen met korting doen
•    Gratis loophulpmiddelen lenen gedurende 13 weken

U kunt hiervoor terecht bij de dichtstbijzijnde winkels van Vegro in:

>>Direct naar het volledige overzicht van winkels van Vegro<<

Korting met de Rivas Voordeelpas

Met uw Rivas Voordeelpas krijgt u 10% korting (m.u.v. aanbiedingen) op uw aankopen in een Leef&-gezondheidswinkel en Vegro Thuiszorgwinkel.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het pashouderschap? Vraag dan uw Rivas Voordeelpas aan via het aanvraagformulier of via Rivas Zorglijn 0900-8440.