Aanmelden gezondheidscheck

Rivas Zorggroep organiseert in samenwerking met VGZ diverse activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl. Als u Rivas-pashouder bent of als u zich aanmeldt als pashouder kunt u deelnemen aan een gratis gezondheidscheck.

De gezondheidschecks vinden tussen 9.30 en 16.30 uur plaats op diverse locaties in de regio. In het aanmeldformulier kunt u aangeven welke locatie en datum uw voorkeur heeft.

De gezondheidscheck bestaat uit een meting met behulp van de VGZ-fitzuil, een vingerprik en een gezondheidsadvies. Met de fitzuil en vingerprik worden de waarden voor hartslag, bloeddruk, vetpercentage, Body Mass Index (BMI), cholesterol en glucose gemeten. Op basis daarvan krijgt u een gezondheidsadvies van een Rivas-professional. In Gorinchem wordt er daarnaast een meting van de handknijpkracht verricht. De maximale knijpkracht van de hand geeft een redelijke weergave van de algehele spierkracht in het lichaam.

Aanmelden gezondheidscheck

Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Na aanmelding neemt een medewerker van Rivas telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.

Aanmelden gezondheidscheck