Maaltijdservice

Lekker en gezond eten, ook als u voor even of voor langere tijd niet in staat bent om zelf te koken of boodschappen te doen? Of omdat u kiest voor gemak? Het kán. Met de maaltijdservice van Rivas geniet u thuis van een gevarieerde warme maaltijd; smakelijk en met verse ingrediënten bereid. Als u een dieet heeft, houden we daar rekening mee.

Zelf uw maaltijden kiezen

Iedere week kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van soepen, salades, hoofd- en nagerechten. Bestellen bij de maaltijdservice van Rivas is al mogelijk vanaf drie maaltijden per week. U kiest zelf welke en hoeveel maaltijden u wilt. De soepen en salades worden alleen geleverd in combinatie met een hoofdgerecht. U kunt dus kiezen voor een dagmenu van één, twee of drie gangen. Al dan niet met een extra salade.
Bekijk de uitgebreide maaltijdbrochure herfst-winter 2017-2018 voor het complete assortiment.

Bezorgen, bewaren en bereiden

De maaltijden worden één keer per week bij u thuisbezorgd. Dat gebeurt steeds op dezelfde dag en op het hetzelfde dagdeel (’s ochtends of ’s middags). Na bezorging kunt u de compact verpakte maaltijden ten minste zeven dagen bewaren in de koelkast.

De bereiding van de maaltijden is gemakkelijk en snel. U verwarmt de maaltijd in de magnetron in de schaal waarin u de maaltijd heeft gekregen.

Wekelijks bestellen

Uw bestelling geeft u iedere week door in de webwinkel of op het bestelformulier. U bent niet verplicht iedere week te bestellen. Als u bestelt via het bestelformulier krijgt u bij iedere bezorging een nieuw formulier. Ingevulde formulieren geeft u mee aan de bezorger.

Prijzen

  • Soep: € 1,05
  • Salade: € 1,69
  • Hoofdgerecht: € 6,38 (€ 5,99 voor Rivas-pashouders)
  • Nagerecht: € 0,95

Bovenstaande prijzen zijn inclusief de bezorging aan huis.