Veelgestelde vragen

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Helaas is het niet mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Heb jij ervaring in de zorg en wil jij graag bij Rivas Zorggroep werken? Kijk eerst eens naar de openstaande vacatures.

Misschien vind je het handig om automatisch op de hoogte te blijven van onze vacature. Dat kan via onze Jobalert. Wanneer er een vacature ontstaat die voldoet aan één of meer van de door jou opgegeven criteria, ontvang je een e-mail van ons.

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg op mijn sollicitatie?

Na de sluitingsdatum van de vacature streven we ernaar om binnen twee weken terugkoppeling te geven over de voortgang van de sollicitatieprocedure. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan gerust contact op met Recruitment via telefoonnummer (0183) 61 2436 of via e-mail: recruitment@rivas.nl

Lees meer over de gehele sollicitatieprocedure.

Ik wil solliciteren, maar het lukt niet via de website

Wanneer het niet lukt om het sollicitatieformulier te verzenden, kan dat aan twee dingen liggen:

  • Je browser is verouderd:
    GebruikInternet Explorer versie 9.0 of hoger, Firefox, Chrome ofSafari. 
  • Je probeert een verkeerde bijlage mee te sturen:
    Het is belangrijk dat je de juiste bestandsformaten upload, de volgende bestanden zijn goedgekeurd: .doc, .docx, .pdf, .txt. Misschien heb je geprobeerd als extra bijlage een .jpg mee te sturen zoals de foto van een cijferlijst of een foto van een referentiebrief of een recent project. Helaas kun je deze niet mee sturen als .jpg. Je moet ludieke bestanden zoals een powerpoint van jezelf of een foto opslaan als pdf.