Rivas als werkgever

Beatrixziekenhuis beste ziekenhuis van Nederland
We zijn er trouwens trots op dat het Beatrixziekenhuis, onderdeel van Rivas, weer hoort bij de beste ziekenhuizen van Nederland. Wil je ook mooi werk doen in een van de beste ziekenhuizen van Nederland? Filter de vacatures op ziekenhuiszorg en solliciteer vandaag nog!

Mooi werk in de keten
Bij Rivas doe je mooi en belangrijk werk. Alleen met jouw inzet kunnen we werken aan zorg en gezondheid. Werken bij Rivas betekent werken in de keten. Met elkaar wordt de zorg snel en goed geregeld. Samen met jou kan Rivas nieuwe vormen van zorg ontwikkelen. En samen met jou werkt Rivas aan de beste zorg voor patiënten en cliënten. Zij kunnen rekenen op warmte, aandacht en respect. Mensgerichte zorg noemt Rivas dat.

Missie
Als medewerker maak je het verschil in de zorg voor patiënten en cliënten. Daar is Rivas trots op en daarom wil Rivas een goede werkgever zijn. Hoe zij dat doet, staat beschreven in de missie.

Ontmoet je toekomstige collega's
Ben je benieuwd hoe jouw toekomstige collega's het bij Rivas vinden? Kom meer te weten en lees hun ervaringen uit de praktijk.