Stagiair afdeling Marketing en Communicatie, Manouk van Sinttruije

Na vier jaar was het eindelijk zo ver; ik mocht afstuderen. De opleiding Communicatie had mij klaargestoomd voor de echte wereld en het was tijd dat ik mijn kennis in de praktijk kon brengen. Na veel zoeken, motivatiebrieven en open sollicitaties sturen, kwam ik terecht op de afdeling Marketing en Communicatie van Rivas. Rivas is een grote organisatie met een kleine communicatieafdeling. Ik vroeg mij af: hoe zal het hier zijn, wat voor collega’s krijg ik en zal ik hier mijn weg kunnen vinden?

Kort samengevat: ik heb een super leuke en leerzame tijd gehad bij Rivas. De medewerkers van de afdeling Marketing en Communicatie zijn stuk voor stuk super collega’s om mee samen te werken. Er hangt een gezellige sfeer, er wordt veel gelachen en geen vraag is te veel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik geen dag met tegenzin naar kantoor ging.

Omdat het mijn afstudeerstage was, betekent dit dat ik ook een scriptie heb moeten schrijven. Hiervoor ben je ook bij Rivas aan het goede adres. De medewerkers maken echt tijd voor je en helpen je verder als je vastloopt. Doordat de afdeling Marketing en Communicatie zo klein is, merk je dat de medewerkers veel afweten van de verschillende gebieden van communicatie. Hierdoor maakt het niet uit of je een interne of externe opdracht hebt; er is genoeg kennis aanwezig om je verder te helpen. Als je van een goede sfeer houdt, maar ook veel wil leren over jouw vakgebied, dan raad ik het je zeker aan om bij Rivas stage te komen lopen/af te studeren!