ANIOS SEH

De arts-assistentengroep in het Beatrixziekenhuis bestaat uit AIOS in opleiding tot huisarts en ANIOS. Alle arts-assistenten nemen gezamenlijk deel aan het onderwijsprogramma binnen het ziekenhuis. Om te beginnen met FCCS en Starclass. Arts-assistenten die in de toekomst toegelaten willen worden tot de huisartsenopleiding hebben recht op het verkrijgen van een vrijstelling voor de ziekenhuisstage van de huisartsenopleiding.

Mogelijkheden

Als arts-assistent wordt je ingezet op de spoedeisende hulp én op de klinische afdelingen van het ziekenhuis. Een ANIOS SEH plaats is altijd in combinatie met een ander specialisme. De mogelijkheden zijn:

  • Chirurgie
  • Interne geneeskunde/MDL
  • Cardiologie
  • Pediatrie

Wanneer je solliciteert, vermeld dan duidelijk welk specialisme naast SEH jouw voorkeur heeft. Je kunt uitsluitend je interesse bekend maken door te reageren op een vacature. Als er een vacature voor deze functie is kun je deze vinden onder de vacatures.

Over de SEH

De onderlinge binding op de spoedeisende hulp is groot. Doordat het Beatrixziekenhuis een regionale functie heeft, krijg je de kans om het specialisme in de volle breedte uit te oefenen. De afdeling heeft een open cultuur waarin respectvol met elkaar wordt omgegaan. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er wordt nauw samengewerkt met de huisartsen, de specialisten in het ziekenhuis en de ondersteunende diensten.

Meer informatie

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of solliciteren bij Rivas neem je tijdens kantooruren contact op met team Recruitment via telefoonnummer (0183) 61 2436 of e-mail recruitment@verwijder-dit.rivas.nl