Kosten

Vanaf € 30,25 per dag kunt u al een appartement huren bij Rivas. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement met zorg heeft u een thuiszorgindicatie nodig (ZZP 1-4). Het is van uw persoonlijke situatie (inkomen, eigen bijdrage) afhankelijk of en in welke mate u voor huurtoeslag in aanmerking komt. U kunt een kostenberekening op maat laten maken en een kijkje nemen in de appartementen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de verhuurcoördinator, via telefoonnummer (0183) 61 24 02 of het interesseformulier invullen.

Zorgverzekeringswet

Uw zorg kan vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) worden gefinancierd. In een gesprek met een wijkverpleegkunde van Rivas wordt bepaald of u hier aanspraak op kunt maken.

Dienstverleningsovereenkomst

Wanneer u een appartement met zorg huurt bij Rivas, wordt apart een dienstverleningsovereenkomst met u afgesloten voor diensten die u binnen de woonlocatie naast het wonen kunt afnemen. De dienstverleningsovereenkomst heeft een looptijd jaarlijks tot 1 maart, waarna een nieuw voorstel wordt gedaan. Onderstaande componenten en prijzen worden voor de dienstverlening gehanteerd. Het is ook mogelijk om individuele afspraken over de zorg en dienstverlening met de teamleider van uw woonlocatie te maken.

Naam Bedrag per maand Omschrijving
Maaltijdservice €340,- p.p. Drie maaltijden per dag; koffie/thee in restaurant.
Schoonmaak n.t.b. Eens per week schoonmaken van appartement. Alleen van toepassing als er geen WMO-indicatie is. Dit wordt dan een doorverwijzing naar Tzorg.
Logistieke kosten linnenpakket €10,- p.p. Via www.wasverzorging.nl. Zie informatiebrief en prijslijst.
Dagbesteding n.t.b. Per dagdeel kan hiervoor betaald worden. Er wordt individueel gekeken naar mogelijkheden en een eventuele indicatie.
Dagactiviteiten n.t.b. Meedoen aan activiteiten in algemene ruimten.
Alarmering n.t.b. Alarmering en alarmopvolging. Dit is mede afhankelijk van uw indicatie. Een zorgoproepsysteem is aanwezig.