Verblijven in Rivas-pension

Bij Rivas is het mogelijk om tijdelijk  in een gemeubileerd pension te verblijven. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of wanneer uw mantelzorger op vakantie is. U verblijft vanaf zes weken tot maximaal drie maanden in het pension en ontvangt zorg op maat. U verblijft al vanaf € 60,- per dag in één van de Rivas pensions.

Zorg en ondersteuning

Tijdens uw verblijf in het Rivas-pension kunt u dagelijkse zorg en ondersteuning krijgen. De verpleging en persoonlijke verzorging die u ontvangt, is gelijk aan thuiszorg. Dit betekent dat wanneer u hiervoor in aanmerking komt (aanspraak), deze zorg wordt betaald vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Kunt u hier geen aanspraak op maken, dan kunt u particulier (door u zelf gefinancierd) verblijven in het Rivas-pension.

All inclusive wonen

Het all inclusivepakket bestaat uit:

  • eigen gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte
  • eigen sanitaire ruimte
  • drie maaltijden per dag
  • schoonmaak (1x per week)
  • linnengoed (1x per week)
  • gebruik van gemeenschappelijke ruimten

Afhankelijk van de locatie kunt u deelnemen aan activiteiten. Ook kunt u dit pakket verder uitbreiden met zorg en ondersteuning. Met de zorgregisseur bespreekt u uw wensen en kijkt u naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Op verschillende locaties van Rivas zijn Rivas-pensions beschikbaar. Wilt u een kijkje nemen of een kostenberekening op maat? Neem dan contact met Rivas Zorglijn 0900-8440 of vul het interesseformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.