Een opleiding volgen bij Rivas

Dankzij onze zorgketen hebben wij alle expertise en kennis in huis om zorgprofessionals breed op alle niveaus op te leiden. Of je nu een zij-instromer bent zonder zorgdiploma, mbo geschoold bent in de zorg of hoger – en academisch opgeleid en een gespecialiseerde opleiding zoekt, bij Rivas kan dat.

Ontdek hier ons aanbod aan mbo en hbo opleidingen in de wijkverpleging, langdurige zorg, revalidatiezorg en het Beatrixziekenhuis.

Beginnende zorgprofessionals

BBL-opleidingen (beroepsbegeleidende leerweg) zijn mbo niveau 3 en 4 opleidingen die je een startkwalificatie geven om in de zorg aan te slag te gaan. Bij een BBL-opleiding werk én leer je bij Rivas via onze eigen Rivas Academie.

Verzorgende IG (BBL-3)

Leer warme, veilige en cliëntgerichte zorg te verlenen.

Ontdek deze opleiding

Verpleegkunde (BBL-4)

Vergroot jouw verpleegkundige kennis.

Ontdek deze opleiding

Vervolgopleidingen en specialisaties

De opleiding tot Verpleegkundige HBO

Ook voor duale HBO Verpleegkunde studenten is Rivas een aantrekkelijke werkgever. In onze ketenorganisatie kun je bij uitstek leren zorg verlenen, communiceren, samenwerken, organiseren, onderzoeken en jezelf ontwikkelen.

Toelatingseisen leerling Verpleegkunde HBO

  • vooropleiding 2 jaar voltijd/mbo-4 verpleegkundige
  • duur opleiding: 2 - 2,5 jaar
  • leer-/arbeidsovereenkomst voor 28 uur per week. 32 uur is bespreekbaar
  • vergoeding lesuren conform CAO VVT
  • leren en werken in het verpleeghuis, revalidatie, wijkverpleging en het Beatrixziekenhuis

Je vindt hier in de vacature voor hbo verpleegkunde meer informatie.

Staat jouw opleiding hier niet tussen?

Wil jij graag bij Rivas aan de slag, maar heb je nog niet de juiste kwalificaties voor één van onze opleidingen? Of staat hij er simpelweg niet tussen? Neem gerust contact op met recruiter opleidingen Denice Sijsens via 0183 64 41 54 of mail naar d.sijsens@rivas.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden in samenwerking met de afdeling waar je graag wilt werken.