Samen actief werken aan herstel
Persoonlijke begeleiding, afgestemd op uw situatie
Elke dag sterker
Kies uw locatie

Vind snel een locatie voor Revalidatie & Herstel bij u in de buurt in de locatiezoeker. En vind alvast meer informatie over onze visie en aanpak in onze folder Samen actief werken aan herstel - Revalideren bij Rivas Zorggroep. En lees de ervaringen van cliënten van Revalidatie & Herstel.

Locaties voor revalidatie

Vraag een rondleiding aan

Ontvangt u graag een rondleiding op een of meer van de revalidatielocaties van Rivas? Vul dan onderstaand formulier in. Een medewerker van Rivas neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. U vindt meer informatie over onze visie en aanpak in onze folder Samen actief werken aan herstel - Revalideren bij Rivas Zorggroep.
Lees de ervaringen van revalidanten met Revalidatie & Herstel.

Rondleiding aanvragen

Vind uw zorghulpmiddelen

In de Leef&-gezondheidswinkels kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan zorghulpmidddelen en gezondheidsartikelen. Lees alvast meer over onze visie en aanpak in onze folder Samen actief werken aan herstel - Revalideren bij Rivas Zorggroep.

Locaties en openingstijden

Contact

Heeft u een vraag over revalidatie bij Rivas? In onze folder Samen actief werken aan herstel - Revalideren bij Rivas Zorggroep vindt u meer informatie over onze drijfveer en onze aanpak. Lees de ervaringen van revalidanten met Revalidatie & Herstel. Neem contact op met Rivas Zorglijn 0900-8440 of mail: