Plastische chirurgie

Op de polikliniek

Over het algemeen zal uw eerste contact met de plastisch chirurg via de polikliniek verlopen. Op doorverwijzing van uw huisarts of via een andere specialist. U kunt voor een bezoek aan de plastische chirurg terecht op onze polikliniek in Gorinchem of de Lingepolikliniek in Leerdam.

Op de polikliniek plastische chirurgie kunt u terecht voor diverse onderzoeken en behandelingen op het gebied van herstel van de vorm en/of de functie van lichaamsdelen. Een littekencorrectie, ooglidcorrectie, borstreconstructie- en vergroting en een neuscorrectie zijn hier voorbeelden van.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een polikliniekbezoek in Gorinchem? Belt u dan naar de telefonische afsprakenlijn via telefoonnummer (0183) 64 42 29. Voor een afspraak op de Lingepolikliniek in Leerdam belt u met (0345) 61 35 46. Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur.

Is er snel hulp noodzakelijk, bel dan uw huisarts. Deze kan direct met de dienstdoende specialist overleggen. Bel in levensbedreigende situaties alarmnummer 112.

Route

U vindt de polikliniek Plastische chirugie op afdeling A0 (begane grond, ontvangstruimte 2) van het Beatrixziekenhuis.

Voorbereiding

Voor uw eerste polikliniekbezoek hoeft u geen speciale voorbereidingen te treffen.

Meenemen

Het is belangrijk dat u bij uw bezoek aan de polikliniek de volgende dingen meeneemt:

  • uw patiëntenpas;
  • een geldig identiteitsbewijs;
  • de verwijsbrief van uw huisarts;
  • de afsprakenkaart van de specialist (als u die heeft);
  • een actueel medicatieoverzicht (op te vragen bij uw apotheek).

Tips voor het gesprek

Het is aan te bevelen tevoren op te schrijven wat uw klachten zijn en wat u precies allemaal wilt weten. Ter voorbereiding kunt u op deze website van een aantal specialismen meer te weten komen over het 'wat, hoe en wie'.