Faciliteiten in het Beatrixziekenhuis

Maaltijden

Enkel op de kinderafdeling wordt aan één ouder een gratis maaltijd verstrekt.
Bezoek kan een hapje eten in het bezoekersrestaurant van Vermaat in de centrale hal van het ziekenhuis. Gedurende de hele dag is het restaurant op de begane grond geopend. Hier zijn wisselende belegde broodjes, hartige broodjes, maaltijdsalades, soepen, en een daghap beschikbaar. Op de eerste etage is er de alleen mogelijkheid om te lunchen.

Koffie- en snackautomaten

In de kernen op de derde, vierde en vijfde etage van het Beatrixziekenhuis staan koffieautomaten. Hier kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers 24 uur per dag voor € 1,- diverse soorten koffie en thee verkrijgen. Daarnaast staat in de kernen op de derde en vijfde etage en op de spoedeisende hulp een snackautomaat.

Internet

U kunt binnen het Beatrixziekenhuis gebruikmaken van het draadloze wifi-netwerk van Rivas. Met uw telefoon, iPad of laptop zoekt u het draadloze netwerk op. Nadat u akkoord bent gegaan met de gebruikersvoorwaarden, heeft u toegang tot internet.

Stiltecentrum

In het stiltecentrum op de tweede verdieping hebben zowel patiënten, bezoekers als medewerkers de mogelijkheid om even weg te stappen uit de hectiek van alles waar zij in het ziekenhuis mee te maken krijgen. Het stiltecentrum is 24 uur per dag toegankelijk.

Bloemenaanrecht

Iedere afdeling heeft een bloemenaanrecht. Hier kunt u meegebrachte bloemen voorzien van een vaas en water.