Duizeligheidspolikliniek

Op de polikliniek

Uw huisarts kan u aanmelden voor een beoordeling op de duizeligheidspolikliniek waar u op één dag door zowel de KNO-arts als de neuroloog wordt onderzocht en er diverse aanvullende onderzoeken gedaan worden.

Duizeligheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door problemen van het evenwichtsorgaan, de kleine hersenen of hersenstam, de zenuwen of de nek, de bloeddruk, maar ook emotionele factoren kunnen een rol spelen. Door de samenwerking op de duizeligheidspolikliniek kan er een goed beeld gekregen worden van de oorzaak van uw klachten en een passend behandeladvies gegeven worden.

Wie werkt er?

Op de Duizeligheidspolikliniek zijn de volgende artsen werkzaam:

Voorbereiding

Voor een beoordeling op de duizeligheidspolikliniek is een verwijzing van de huisarts nodig. Ter voorbereiding op uw bezoek aan de duizeligheidspolikliniek, vragen wij u deze vragenlijst in te vullen om een compleet beeld van uw klachten te krijgen. Zo kunnen wij de benodigde aanvullende onderzoeken plannen voor uw bezoek. Stuurt u de volledig ingevulde vragenlijst naar de polikliniek neurologie:

Beatrixziekenhuis
t.a.v. polikliniek neurologie
Antwoordnummer 202
4200 VB Gorinchem
of mail naar neurologie.bzh@rivas.nl.

Uw afspraak wordt gepland wanneer wij alle gegevens hebben ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben over (het invullen van) de vragenlijst, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek neurologie via telefoonnummer (0183) 64 43 46.