Duizeligheidspolikliniek

Op de polikliniek

Uw huisarts kan u aanmelden voor een beoordeling op de duizeligheidspolikliniek waar u op één dag door zowel de KNO-arts als de neuroloog wordt onderzocht en er diverse aanvullende onderzoeken gedaan worden.

Duizeligheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door problemen van het evenwichtsorgaan, de kleine hersenen of hersenstam, de zenuwen of de nek, de bloeddruk, maar ook emotionele factoren kunnen een rol spelen. Door de samenwerking op de duizeligheidspolikliniek kan er een goed beeld gekregen worden van de oorzaak van uw klachten en een passend behandeladvies gegeven worden.

Wie werkt er?

Op de Duizeligheidspolikliniek zijn de volgende artsen werkzaam:

Voorbereiding

Voor een beoordeling op de duizeligheidspolikliniek is een verwijzing van de huisarts nodig. Nadat uw verwijsbrief door het secretariaat is ontvangen krijgt u in uw cliëntportaal een aantal vragen- en scorelijsten. Als de lijsten klaar staan ontvangt u hierover bericht via e-mail. U kunt de vragenlijsten invullen door met uw DigiD in te loggen op MijnRivas.nl. De vragenlijsten staan onder het kopje ‘Taken’. Wij vragen u deze lijsten op korte termijn in te vullen. Hierna wordt door de KNO-arts en neuroloog gekeken welke afspraken en onderzoeken voor u nodig zijn.

Mocht u de lijst niet digitaal in kunnen vullen, dan kunt u hier de vragenlijst over duizeligheid en evenwichtsstoornissen vinden. Ingevulde papieren vragenlijsten kunt u mailen naar: neurologie@rivas.nl

of zonder postzegel verzenden naar:
Beatrixziekenhuis
t.a.v. polikliniek Neurologie
Antwoordnummer 202
4200 VB Gorinchem

Uw afspraak wordt gepland wanneer wij alle gegevens hebben ontvangen. Mocht u nog vragen hebben over (het invullen van) de vragenlijst, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek neurologie via telefoonnummer (0183) 64 43 46.