Vrijwilligerswerk bij Rivas

Of je nu vrijwilligerswerk wilt doen in het Beatrixziekenhuis, een van de beste ziekenhuis van Nederland of in de keten; we hebben altijd vacatures voor vrijwilligers. Zij voeren geen directe zorgtaken uit maar ondersteunen cliënten of zorgverleners. Denk hierbij aan samen wandelen of een spelletje doen met een cliënt, maaltijden uitserveren of gastvrouw- of gastheerschap in het Beatrixziekenhuis of op een van onze negentien locaties.

Omdat hulpbehoevende mensen tegenwoordig steeds langer zelfstandig - vaak met thuiszorg - thuiswonen, hebben we ook meer vacatures voor ‘maatjes’ die met cliënten willen optrekken.

Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk dan eens onze vacatures voor vrijwilligerswerk. We kunnen doorgaans tegemoet komen aan de door u opgegeven voorkeur voor het soort vrijwilligerswerk, de dag en de locatie. Tijden zijn met u in overleg.

Vrijwilligers gaan met Rivas een overeenkomst aan en krijgen behalve een reiskostenvergoeding geen andere financiële compensatie. Vrijwilligers zien we als zeer waardevol; jaarlijks ontvangen zij dan ook een eindejaarsgeschenk en om de vijf jaar gaan alle vrijwilligers er gezellig samen op uit.