Afspraak maken

Als u door uw huisarts bent doorverwezen voor het poliklinisch spreekuur van een medisch specialist in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem of de Lingepolikliniek in Leerdam, dan kunt u met uw Zorgdomein-nummer (ZD-nummer) op twee manieren een afspraak maken:

U kunt samen met een begeleider naar uw afspraak komen

  • U mag samen met een begeleider naar uw afspraak op de polikliniek komen. Extra begeleiders laten wij niet toe. Zo voorkomen we drukte in het ziekenhuis. Komt u met meer dan één begeleider, dan vragen we de extra begeleider(s) buiten of in de auto te wachten.
  • Als u alleen naar het ziekenhuis komt, wilt u misschien dat een naaste met u meeluistert naar wat de zorgverlener u vertelt. In overleg met de zorgverlener kunt u dan uw naaste op uw mobiele telefoon bellen zodat hij of zij kan meeluisteren met uw gesprek.
  • Houd 1,5 meter afstand in het ziekenhuis. Als uw zorgverlener geen afstand kan houden, draagt hij/zij een mondneusmasker.

Legitimeren
Bij uw polikliniekbezoek aan het Beatrixziekenhuis of de Lingepolikliniek moet u zich kunnen legitimeren. Dit geldt ook voor kinderen onder de 14 jaar. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee, zoals een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs.