Zorg met aandacht voor u

Een veilig thuis met professionele zorg wanneer dat nodig is. Daar kunt u in de woonlocaties van Rivas op rekenen. Hier gaat het leven zoals u dat gewend was zoveel mogelijk door. Dat noemt Rivas ‘zo thuis als mogelijk’. Dit houdt in dat Rivas samen met u en uw familie en naasten rekening houdt met de manier van leven die u prettig vindt en die dus bij u past.

Zorg voor mensen

Dat doen de zorgverleners vanuit de overtuiging dat zorg mensenwerk is en dus belevings- en mensgericht moet zijn. Er wordt niet alleen gekeken naar de ziekte. Daarbij hebben we scherp oog en aandacht voor de mens achter de bewoners. Iedere dag laten de medewerkers zich opnieuw inspireren door wat u nodig heeft en wenst. Er wordt gewerkt volgens de principes van Planetree. Het is de basis voor het denken en handelen van alle medewerkers en het helpt hen de zorg voor u continu te verbeteren. Uw welzijn staat voorop!

Een prettige leefomgeving

Iedereen wil prettig wonen en onder andere de leefomgeving draagt bij aan uw woonplezier.
Daarom kunt u uw kamer deels inrichten met uw eigen spullen. Dat voelt vertrouwd en veilig. Ook in de gemeenschappelijke ruimtes heerst een huiselijke sfeer. Dat helpt bij het creëren van een goede en prettige leefomgeving. Het belangrijkste is tenslotte dat u en uw familie hier thuis zijn.

Om dit alles voor u te kunnen realiseren werken we binnen Rivas volgens de volgende principes: