Kosten en zorgverzekering

Zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de kosten van de zorg. In de meeste gevallen declareert Rivas de kosten rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Jaarlijks moet u door middel van uw eigen risico een deel zelf de kosten betalen. Daarnaast is het ook mogelijk dat u een eigen bijdrage moet betalen, omdat die niet onder de basisverzekering valt of omdat u geen aanvullende verzekering hebt. Zo weet u of u verzekerd bent van goede zorg.

Afspraken met zorgverzekeraars

Rivas maakt ieder jaar afspraken met zorgverzekeraars over onder andere de prijs en kwaliteit van zorg. Hier leest u meer informatie over de ontwikkelingen en de afspraken die Rivas heeft gemaakt met de zorgverzekeraars en welke gevolgen dat heeft voor uw zorgverzekering voor 2022.

Belangrijke informatie

De ontwikkelingen in de zorg en op het gebied van zorgverzekering kan soms voor onduidelijkheid zorgen. De belangrijkste informatie over dit onderwerp staan hier op een rijtje:

De informatie op deze pagina’s is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan Rivas niet instaan voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens. Aan deze gegevens kunnen daarom geen rechten ontleend worden. Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar of raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om zekerheid te krijgen over de vergoeding van uw (volledige) behandeling.